lauantai 25. elokuuta 2012

Though some may hold the rose, some hold the rope.

Epämääräinen vireystila. Hoipuin bussipysäkiltä kotiin ja meinasin kaatua pensaaseen, koska päässä heitti ja olo oli ja on edelleen epämääräinen, ja siinä ne pensaat on jollain tavalla hauskoja, niitä on aina pysähdyttävä katsomaan. Jotain nuhaa ja särkylääkkeitä ja väsymystä, ihana yhdistelmä. Ei se mitään, isoskoulutus alkoi tänään ja kirkolla oli kivaa, sieltä päädyin Keskustorille ja hypin siinä ihmisten kanssa ja sellaista.

Kännykän unohdin kotiin, tuntui kummalliselta olla tavoittamattomissa muutaman tunnin ajan. Ja vähän ikävältäkin, koska ihmiset soitteli ja viestitteli ja kyseli kamalasti, yritän jatkossa muistaa olla tarkempi. Mutta ainakin totesin, etten turhaan kirjoittanut porukoiden ja kavereiden numeroita kalenteriin, käytin pienen hetken vanhempien numeroiden opettelemiseen. Siitä nyt ei voi olla haittaakaan.

Voisin tehdä vaikka läksyt tässä. Niin huomenna voisi katsella leffoja. Sweeney Todd, Poika raidallisessa pyjamassa ja Pienet punaiset kukat odottaa. Jos siis jaksan pysytellä hereillä ja muutenkin tolkuissani. Sen näkee sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti