keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Vuorovaikutuksia.

Ehkä tämä havainnollistaa viime viikonloppua riittävän hyvin.


Jonotin Billy Talentiin neljä tuntia jälleen kerran ilman lippua, en kuuntele sitä riittävästi käyttääkseni vähäisiä rahavarojani lippuun. Pakkahuoneelta lähdettyäni käväisin kotona kääntymässä, äiti halusi nähdä Puhdistuksen ja meillä oli puoli tuntia aikaa päästä Plevnaan ja saada liput. Olo oli vähän tuskainen, koska ulkona istuskelun jäljiltä olin aivan jäässä eikä äitin ajotyyli oikein innostanut. Kun vain olisi rahaa ajaa se kortti...

Koulua. Aamulla ei millään meinaa nousta, pakko on. Kylmyys vaivaa, koeviikko alkaa maanantaina ja olen hukassa. En osaa soittaa kitaraa, en tajua fysiikkaa, novellini on pahasti kesken ja sen täytyisi olla huomenna lukukelpoinen. Englanti hermostuttaa, tahdon onnistua maskeerauksen lopputyössä (aiheeni), elämänkatsomustiedossa saa ottaa kirjan kokeeseen. Huimaa. Eilen juoksin liikuntatunnilla niin, että alkoi pyörryttää, en ole varmaan ikinä osallistunut noin päättäväisesti, mutta koripallo on kivaa kivusta huolimatta.

Odotan tässä viisastuvani, ensimmäinen viisaudenhammas on puhkaissut ikenen. Suuhygienistin työhuoneen katossa oli kuva pingviiniyhdyskunnasta ja minä rakastuin. Taidan piirtää pingviinin, nyt menen kuitenkin itkemään Roosalle kuinka tahdon Victorin. Ja että galaksien yhteentörmäys ahdistaa, haluan tietää mihin se johtaa. Selittäkää tämä!

2 kommenttia:

  1. Puhdistus on mieletön leffa! Oot ihan mieletön kirjottaan, näin btw (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä mahtava, tykkäsin kovasti. Ja kiitoksia :3

      Poista