perjantai 23. marraskuuta 2012

Liebster blog.

Liebster-palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, jolla on alle 200 seuraajaa.
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi haasteen sinulle. 2. Valitse viisi blogia, (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa. 3. Toivo, että ihmiset kelle jätit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen.


Kiitoksia siis Lottanaiselle. Laitan tämän eteenpäin vain annnalle ja Iidalle, koska nyt ei jaksaminen riitä enempään. Siirrytään muuhun elämään.Huolimatta siitä, että koulu vie kaikki mahdolliset voimavarat, työt vievät jäljelle jääneen vapaan ja univelka alkaa aiheuttaa jo erinäisiä kohtauksia, tiistai oli tähänastisen elämäni paras päivä. En pysty kuvailemaan kunnolla sitä tunnetta, kun bändi astuu lavalle, yleisö hyppää puoli metriä eteenpäin ja jäät puristuksiin siihen kakkosriviin ja alat huutaa ja heilua ja elää, se on käsittämätön, eikä se ole ikinä aiemmin ollut näin vahva. Kiljut ja naurat ja laulat ja tuijotat ihmisiä edessäsi, niistä tulee lihaa ja verta, ne ei olekaan enää vain ääniä ja kuvia, jotka antavat voimia ja uskoa jatkaa. (Mutta ihan vain pienenä vinkkinä, keikkoja varten on hankittava housut, joissa on taskut. Illasta saa enemmän irti, kun ei samalla vahdi rintsikkoihin tungettua kännykkää ja viidenkympin seteliä.)
Niin ja tosiaan, tänne en olekaan vielä hehkuttanut siitä, että Black Veil Brides saapuu Nosturiin huhtikuussa. Eli erästä ikäkriisiä potevaa hörhelöä ei nähdä koulussa kyseisenä maanantaina.

Yritän kehitellä tänne jotain älyllistä tekstiä ennen kuunvaihdetta. Siinä välillä selvittelen, mikä tässä päivämäärässä niin häiritsee, neulon yhdelle toivottavasti iän myötä viisastuvalle pipon, luen kieliä ja tuunaan vaatteita, koska blondina olo on häiritsevää. Tahdon erottua enemmän.

2 kommenttia:

  1. ite huomasin tiistaina että paita jossa on napilla suljettavat taskut on ehkä maailman paras keksintö ♥___♥

    VastaaPoista